Популярният дидждей на България Теди Джорджо съобщи в профила си във Фейсбук,

...
Популярният дидждей на България Теди Джорджо съобщи в профила си във Фейсбук,
Коментари Харесай

Трескава подготовка и реновация на стадиона в Дряново

Популярният дидждей на България Теди Джорджо съобщи в профила си във " Facebook ", че тече трескава подготовка за реставрация на стадиона в Дряново.

Ето какво се споделя в обявата му:

Поздравителен адрес от Община Дряново за положителния жест на нашия доблестен съгражданин Дарин Маджаров Darin Madzharov Дарин Маджаров - Уча.се и екипа на " Грийн Гейм " ООД София.

Пролетна реставрация на Стадион Локомотив - Дряново която включва: подсяване, надълбоко аериране, опесъчаване и наторяване бе осъществено през тези дни на градския стадион в Дряново!

" Спортния комплекс в Дряново до края на месец април няма да се употребява, като в края на месец март следва косене и валиране на зеления килим ".

Заявиха от клуба - Никола Джелатов, Пламен Обрешков и Петър Генчев.

С покана и на вниманието на всички професионални тимове, терена ще бъде в чудесно положение и подготвен за осъществяване на пред сезонна подготовка, контролни срещи и детски шампионати.

Ръководството на Община Дряново и екипа на ФК Локомотив 1927 Дряново, благодари за поддръжката на нашия съгражданин и ученик на дряновските железничари господин Дарин Маджаров за указаната финансова помощ и подаяние за реставрация на стадиона в родния ни град.

Чест и почитания за Дарко!

С благодарности за високия професионализъм на екипа " Грийн Гейм " ООД от София.

С почитание,

Трифон Панчев - Кмет на Община Дряново

Тодор Георгиев - Председател на ОбС-Дряново

13.03.2024 година

Град Дряново
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР